Primul cabinet privat de cardiologie veterinară

 

Primul cabinet privat de cardiologie veterinară din România. Peste 7500 de cazuri evaluate. Munca de cercetare efectuată în clinica noastră a dus la rezultate palpabile, atât în planul cazuisticii rezolvate dar și al progresului în cardiologia veterinară de la noi din țară. Participarea la implantarea cu succes (o premieră în țară ținând cont de supraviețuirea pe termen lung a pacientului) a stimulatorului cardiac epicardiac la câine în 2010, printre primele operații efectuate cu succes în Dirofilarioză (Heart Worms) la câine prin abordare vasculară (vena jugulară externă), dar și implementarea primului buletin complet de examinare cardiologică

(bilanțul funcțional cardiac, 2010), au reprezentat recunoașterea muncii de pionierat depuse în cardiologia veterinară. 

 

 

Primele cercetări științifice serios documentate în cadrul studiului doctoral (teste de efort) efectuate pe câinii de lucru, cu rol în predictibilitatea bolii cardiace.

 

Read more...

Despre noi

Munca pe care o depunem in cadrul clinicii noastre se bazeaza pe dorinta noastra de autodepasire, si are ca punct de plecare dictonul medical “primum non nocere - in primul rand sa nu faci rau” .

Consideram ca si nestiinta este tot atat de incriminata in malpraxis-ul medical in aceeasi masura cu rea vointa.

Ne asumam raspunderea pentru acuratetea si corectitudinea efectuarii actului medical.

 

Linkuri utile:

http://cardiologieveterinara.blogspot.com

www.veterinarul.ro

www.amvac.ro

www.infoveterinar.ro

Facebook - Cabinet Doctor Vet Univers